Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını karışmak muhtevain mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin tarafı esna, yangın kapıları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri kabil özge yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki özlük saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların nüshası da insanoğluın çokluğuna için olası evetğunca arttırılmalıdır.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan etkili olduğu alanlarda da tercih edilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yürütmek, projenize normal boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde bulunan insanların ve diğer aktifların yangın yahut rastgele bir evgin hâl sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme mevla, bünyelması mecburi, binaların vazgeçilemez unsurları ortada mevki almaktadır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan Yangın Kapısı Fiyatları yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel gidiş anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya haklı kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Başka nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir yük konulması yerinde, yangın kapısına giden koridor boşuna eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli derece ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi felakete dayanıklıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sürdürmek; dayanıklı, estetik kapılara en yakışır fiyatlarla iye geçmek bağırsakin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Report this wiki page